logo lef2

‘helpt kinderen weer plezier te vinden in leren!’

bel gerust voor meer info!

06-24808839

Mijn naam is Annemarie Marbus. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen.remedial teacher annemarie

Na zo’n 15 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in het basisonderwijs, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb in verschillende leerjaren lesgegeven, van kleuters tot en met groep 8. Ook ben ik onderdeel geweest van het managementteam van de school en heb ik verschillende verandertrajecten mogen begeleiden. Uiteindelijk ligt mijn hart bij het kind en ben ik de laatste 1,5 jaar op de basisschool werkzaam geweest als RT-er/specialist leren. Hierdoor ben ik bekend met de verschillende leerproblemen die leerlingen tegen kunnen komen gedurende hun schoolloopbaan. Juist door mijn ervaring zie ik de mogelijkheden die kinderen hebben, maar misschien niet altijd (op de juiste manier) laten zien.

Ik heb met ontzettend veel plezier in het onderwijs gewerkt, maar op een dag voelde de drang om voor mezelf te beginnen zo groot…dat ik LEF heb getoond en dat heb gedaan!

Tijdens mijn werk op de basisschool heb ik verschillende opleidingen en cursussen afgerond. Ik houd namelijk van leren en wil altijd meer weten. Dit om de kinderen die ik in de praktijk tegenkom nog beter te kunnen helpen en begeleiden.

Hieronder de opleidingen en trainingen die ik de afgelopen jaren heb afgerond en ik nu het meest gebruik in mijn praktijk:

  • post-HBO Specialist Leerproblemen en RT
  • ‘ik leer leren’ training
  • ‘ik leer anders’ training
  • training ‘begrijpend lezen, alle teksten de baas’
  • training ‘JaMaRa rekencoach’
  • ERWD behandelaar (ernstige reken -en wiskundeproblemen en dyscalculie)
  • Kindercoach/ Opvoedcoach
  • training executieve vaardigheden 

Tevens ben ik lid van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers. Lidnummer: 165366

 

 

logo coach ik leer anderslogo wegwijzer gecertificeerdlogo gecertificeerd trainer

contact gegevens

RT praktijk Leren En Floreren
Stevenshof 22
3319 AX Dordrecht
06-24808839