logo lef2

‘helpt kinderen weer plezier te vinden in leren!’

bel gerust voor meer info!

06-24808839

Remedial teaching is het geven van extra uitleg en hulp aan kinderen die leer -en/of gedragsmoeilijkheden of andere problemen (zoals faalangst) hebben. Deze hulp is volledig toegespitst op de situatie van de leerling, het is maatwerk. Remedial Teaching, ook wel RT genoemd, wil zeggen dat er (tijdelijk) individuele ondersteuning wordt verleend aan kinderen bij wie de ontwikkeling niet naar verwachting verloopt of wanneer u het idee heeft dat er meer inzit dan eruit komt. Ook kan het zo zijn dat een kind een bepaalde periode door omstandigheden minder van het onderwijs heeft geprofiteerd en daardoor een achterstand heeft opgelopen.

Elk kind is uniek! Een remedial teacher leert een kind vaardigheden om gebruik te leren maken van zijn of haar kwaliteiten en mogelijkheden. Het doel is dat uw kind zo min mogelijk hinder ondervindt van de leerproblemen, gemotiveerd blijft, succes ervaart en plezier beleeft aan het leerproces.
Bij RT praktijk LEF is de begeleiding individueel en volledig gericht op wat een kind nodig heeft.

Elke behandeling wordt op maat gemaakt en afgestemd op het probleem, wensen en mogelijkheden van het kind waarin het vergroten van het zelfvertrouwen en plezier in leren voorop staat.

contact gegevens

RT praktijk Leren En Floreren
Stevenshof 22
3319 AX Dordrecht
06-24808839