logo lef2

‘helpt kinderen weer plezier te vinden in leren!’

bel gerust voor meer info!

06-24808839

 

logo wegwijzer gecertificeerdIk leer leren is een programma voor kinderen in de bovenbouw van het basisonderwijs en jongeren in het voortgezet onderwijs. De training is speciaal ontwikkeld om kinderen slimme handvatten te bieden voor makkelijker en efficiënter leren. Het leert kinderen welke voorwaarden nodig zijn om te kunnen leren. Oftewel HOE te leren. Hoe leer je wat belangrijk is en wat bijzaak? Hoe plan je je huiswerk in? Hoe blijf je gemotiveerd en geconcentreerd werken?
Het geeft kinderen inzicht in hun leerstrategie en in hun sterke en ontwikkel kanten.

Programma Ik leer leren training:
Elke les heeft een eigen thema. Leren ontspannen, plezier hebben en leren concentreren spelen in iedere les steeds een belangrijke rol.

Les 1: Je ontdekt je kwaliteiten, leervoorkeuren en eigen manier van leren
Les 2: Je leert omgaan met faalangst en hoe je motivatie kunt hebben en houden
Les 3: Je ontdekt hoe je slim kunt plannen, met tijd om kunt gaan en je werk makkelijk kunt organiseren
Les 4: Je leert omgaan met concentratie
Les 5: Je leert op een slimme manier je hersenen gebruiken.

remedial teaching materiaalDe overgang van de basisschool naar de middelbare school is vaak groot. Deze training kan de stap kleiner maken. Ook wanneer uw kind op de middelbare school juist ‘vastloopt’ en moeite heeft met bovenstaande punten is deze training uitermate geschikt.

De training is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, wordt gegeven in groepjes van 2 tot 6 kinderen en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur.

De kosten voor deze groepstraining zijn €200,- inclusief het werkboek. Het is ook mogelijk deze training individueel te volgen. Dan zijn de kosten €275,- inclusief werkboek en gaan we uit van 5x 1 uur.

Facturatie geschiedt voor aanvang van de training.

Startdatum groepstraining ‘ik leer leren’:

Informeer voor datums.

Bij gescheiden ouders dienen beide ouders, indien zij beiden het ouderlijk gezag uitoefenen, toestemming te geven voor de training.

www.ikleerleren.nl

contact gegevens

RT praktijk Leren En Floreren
Stevenshof 22
3319 AX Dordrecht
06-24808839